Tekenwerk en plannen van een technisch tekenaar

Bent u op zoek naar een deskundige technisch tekenaar die voor u diverse plannen kan uittekenen? Dan zit u goed bij Wiels te Zwevegem. Bedrijfsplannen vormen de basis van talloze toepassingen, zoals het ontwerpen van een bedrijfslay-out of het uitwerken van een interventie-, evacuatie-, overzichts-, of een masterplan. Onze technisch tekenaar is hier zeer gedreven in en helpt u graag verder.

De aanpak van onze technisch tekenaar

De technisch tekenaar van ons in-house tekenteam staat u bij tijdens het uittekenen en digitaliseren van diverse plannen, zoals:

  • Technische plannen: grondplannen, gevels, doorsnedes, schema’s, productieflows;
  • Bedrijfslay-out: gepersonaliseerde basistekening waarmee u verder aan de slag kunt gaan;
  • Digitaliseren van plannen op papier zoals een grondplan, gevelaanzichten, doorsnedes;
  • Actualisatie: updaten van verouderde plannen, samenvoegen van verschillende plannen tot één totaalplan, bestaande oude plannen leesbaar en bruikbaar maken;
  • 3D-visualisatie: van basis sketchup-model tot een fotorealistische inplanting in de omgeving
  • Vereiste plannen bij vergunningsaanvragen: beplantingsplan, ontwikkelingsscenario’s voor mobiliteit, planologisch attest, kaartmateriaal voor m.e.r. of m.e.r.-screening;
  • Opmaak watertoets: waterhuishouding, waterbalans en afvoermogelijkheden zoals gevraagd in de vergunning;
  • Interventie-en noodplannen.

Wie kan een beroep doen op een technisch tekenaar?

Wilt u uw bedrijfsplannen actualiseren of digitaliseren? Wilt u een 3D-visualisatie laten maken van een gepland project of heeft u plannen nodig in het kader van een vergunningsaanvraag? Dan staat onze technisch tekenaar voor u klaar. Neem contact op met ons professioneel adviesbureau te Zwevegem en vertrouw op de kennis en expertise van een ervaren technisch tekenaar.

Laat ons helpen bij uw tekenwerk en plannen

Onze technisch tekenaar staat u graag bij en biedt u de nodige ondersteuning aan bij de vormgeving van uw ontwerpen en plannen. Wenst u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of door een e-mail te sturen naar info@wiels.be.