Stedenbouw Vlaanderen

Krijgt u graag meer informatie over stedenbouw in Vlaanderen? Dan vertelt Wiels uit Zwevegem u hier graag meer over. Als u bijvoorbeeld plannen heeft om uit te breiden, dan zetten onze professionals hun expertise graag voor u in om uw plannen te doen slagen. Laat ons dus zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan direct contact op!

Wij hebben ruime kennis van stedenbouw in Vlaanderen

Als het aankomt op stedenbouw in Vlaanderen, zijn er enkele regels die u in acht moet nemen. U mag niet zomaar ergens beginnen bouwen zonder stedenbouwkundige vergunning. Zo heeft u bijvoorbeeld een vergunning nodig als u bijvoorbeeld wilt (ver)bouwen of als u grond wilt gebruiken voor het plaatsen van vaste inrichtingen. Als u dus ontwikkelingen wilt doorvoeren voor bestaande of nieuw in te richten bebouwde gebieden, inclusief de openbare ruimte, dan helpen wij u graag met onze kennis van stedenbouw in Vlaanderen. Tevens schakelt u ons in als u uw noodplan wilt actualiseren of als u hulp nodig heeft bij voorbereidingen voor de milieu-inspectie.

Vraag ons om meer informatie over stedenbouw

Heeft u vragen voor ons omtrent stedenbouw in Vlaanderen of krijgt u hier graag meer informatie over? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Wiels uit Zwevegem U bereikt ons door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of door een e-mail te sturen naar info@wiels.be. Wij geven u graag meer informatie en vertellen u meteen ook meer over onze andere diensten.