Wettelijk register

Wat

De wetgeving wijzigt snel en kan een significante impact hebben op uw bedrijf. Wat zijn de wettelijke verplichtingen waaraan u als bedrijf moet voldoen  ? Onze consultants volgen voor u de relevante wijzigingen in wetgeving.

Onze aanpak

Per kwartaal ontvangt u een rapport met relevante wetswijzigingen voor uw bedrijf. Bij de uitwerking van het wettelijk register hechten we groot belang aan de praktische hanteerbaarheid. U ontvangt van ons geen loutere opsomming van wetten maar een praktisch en overzichtelijk instrument dat u toelaat om de veranderingen efficiënt op te gevolgen en indien nodig acties uit te voeren. Het wettelijk register kan ook gepersonaliseerd worden met bedrijfsspecifieke topics.

Het wettelijk register kan een onderdeel vormen van een ISO 14001.

Voor wie

  • U wil op de hoogte blijven van de wetswijzigingen die impact kunnen hebben op uw bedrijf?
  • U wil de systematische opvolging van de wetswijzigingen aantoonbaar maken in het kader van ISO 14001?
  • U wenst een overzicht te krijgen van de wettelijke verplichtingen waaraan u als bedrijf moet voldoen?

Laat ons helpen bij uw wettelijk register

Ons ervaren team staat u graag bij en kan u de nodige ondersteuning bieden bij uw wettelijk register. Wenst u graag meer info of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar info@wiels.be.

Steeds op de hoogte blijven van de meest recente wetgeving? Ontdek onze multifunctionele organisatietool INNIsure i.s.m. INNI Publishers.