terug naar overzicht

Wiels kiest voor co-CEO-schap

Bekijk het video-interview

Anneke versterkt Danny als co-CEO

We verwelkomen Anneke Vanhoorelbeke in haar nieuwe functie als co-CEO bij Wiels. Anneke is in 2017 bij ons gestart als Consulting Director en is dus een vertrouwd gezicht, zowel bij onze klanten als bij het team. 

Wiels werd in 1992 opgericht door Danny Wiels en is vandaag uitgegroeid tot een kantoor met 35 medewerkers. Er liggen nog heel wat groeiplannen op tafel.  “We hebben de ambitie om binnen de vijf jaar te groeien naar 50 medewerkers. Het is al van bij het begin mijn visie om een structuur uit te bouwen voor de toekomst. Een kantoor met een team van 50 medewerkers in een kennisomgeving vraagt goede ondersteuning. Het co-CEO-schap is hierbij zeker een troef en een logische volgende stap", aldus Danny Wiels. 

Wat betekent dit voor onze klanten?

Het aanstellen van een co-CEO is gericht op het realiseren van onze toekomstambities en het ondersteunen van de geplande groei. Wij willen onze klanten nog betere service bieden en onze beschikbaarheid verder verbeteren.

Vanwaar de keuze voor co-CEO’s?

Continuïteit
Continuïteit is een van onze belangrijkste prioriteiten. In het kader van onze verdere groei is het van belang dat onze projecten en interne organisatie niet afhankelijk zijn van één persoon. Met twee CEO's kunnen wij de continuïteit van leiding nog beter garanderen en borgen.

Samen sterker
De kracht van samenwerking staat centraal in onze keuze. Een duo biedt meer kennis, ervaring en diverse zienswijzen. We vullen elkaar perfect aan met onze verschillende achtergronden en expertise. Dit zorgt voor een sterke, complementaire leiding die zowel structuur als innovatie brengt. 

Capaciteit voor groei
Onze ambities zijn groot. Om een kennisorganisatie van 50 medewerkers te leiden, is er sturing, opvolging en tijd nodig. Samen kunnen wij onze ambitieuze plannen realiseren, onze kennis blijven ontwikkelen en onze strategische dimensie laten groeien. Dit alles terwijl wij onze beschikbaarheid en snelheid richting de klant behouden.

Hoe zien jullie de rolverdeling?

We blijven elk onze eigen focuspunten behouden. Danny zijn focus ligt meer op klanten, netwerk en projecten zoals dit vandaag reeds het geval is. Anneke zal zich meer richten tot enerzijds de interne werking en het team en anderzijds de uitbouw van onze Wiels Campus. Deze wisselwerking is uiteraard flexibel en loopt ook door elkaar in functie van vraag en beschikbaarheid. 

Positieve ontvangst door ons team

De keuze voor co-CEO’s werd zeer positief onthaald door het team. We hebben dit ook meteen samen gevierd met een afterwork drink.

Bedankt voor het vertrouwen in Wiels

We willen onze klanten, bedanken voor het vertrouwen dat ze ons de afgelopen jaren hebben gegeven. Wij blijven dagelijks werken aan onze kennis en organisatie om de vele evoluties in regelgeving op te vangen en om hen in de toekomst nog beter te kunnen adviseren en ondersteunen. 

Wij kijken uit naar de vele groeiplannen die voor ons liggen en blijven ons inzetten om de plannen van onze klanten te doen slagen.