Strategie en begeleiding

Wat

Er bestaat heel wat complexe wetgeving en regelgeving m.b.t. veiligheidsnormen en vereisten. Hoe pakt u dit als bedrijf best aan? Welke normen zijn van toepassing? Welke strategie hanteert u best op vlak van veiligheid? Waar staat u als bedrijf?

Onze aanpak

Wij helpen u om een globaal beeld te vormen van het veiligheidsluik en een gepaste strategie uit te werken. Welke zaken zitten goed en welke elementen moeten aangepakt worden? Afhankelijk van uw bedrijf en activiteit zijn andere normen en wetten van toepassing. We denken mee met het bedrijf en de doelen die u voor ogen heeft. We helpen u om proactief zaken aan te pakken, rekening houdend met uw toekomstplannen.

Wij zijn goed op de hoogte van wat leeft bij de overheid en zijn in staat om zeer concrete verwachtingen en wensen aan te pakken. We werken samen met u een strategie uit voor de komende jaren. Onze consultants kunnen ook optreden als een verlengde van uw interne dienst. We werken nauw samen en bieden de nodige ondersteuning. In geval van tijdsgebrek of plots vertrek kunnen wij ad interim snel inspringen waar nodig.

Voor wie

  • U wenst uw veiligheidsstrategie uit te werken rekening houdend met korte-en lange termijn plannen en doelstellingen?
  • U wenst te weten waar u als bedrijf staat op het vlak van preventie en veiligheid op het werk?
  • U heeft specifieke veranderingsplannen?

Laat ons helpen bij de uitwerking van uw strategie

Ons ervaren team staat u graag bij en kan u de nodige ondersteuning bieden. Wenst u graag meer info of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar info@wiels.be.