Due diligence

Een due diligence vindt meestal plaats bij een bedrijfsovername. Tijdens dit onderzoek wordt een onderneming zorgvuldig geanalyseerd op het vlak van economische, juridische, fiscale en financiële omstandigheden. Hierbij wordt er nagekeken of alle informatie die de verkopende partij doorgeeft aan de koper klopt. Om een due diligenceonderzoek succesvol uit te voeren, wilt u kunnen vertrouwen op deskundige medewerkers. Adviesbureau Wiels te Zwevegem beschikt over de nodige expertise om een due diligence in goede banen te leiden. Wij voeren een uitvoerig onderzoek uit waarin we alle informatie in kaart brengen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan direct contact op!

Wij verzorgen een due diligence met de grootste zorg

Bij de overname van een organisatie, wordt er steeds een due diligence uitgevoerd. Wij brengen onze expertise op het vlak van veiligheid, milieu en ruimtelijke ordening samen om de conformiteiten na te gaan. Aan de hand van een uitvoerig onderzoek brengen wij de huidige stand van zaken duidelijk in kaart en gaan we na welke acties u in de toekomst kunt verwachten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Tevens zijn wij beschikbaar om u te ondersteunen bij een m.e.r.-screening of een mobiliteitsstudie.

Laat ons weten waarmee wij u verder kunnen helpen

Wenst u meer informatie over onze aanpak en begeleiding bij een due diligenceonderzoek? De medewerkers van ons ervaren adviesbureau uit Zwevegem staan u graag te woord. Zo verzorgt ons adviesbureau niet enkel een due diligence, maar kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor meer informatie over planschade. Voor al uw vragen of opmerkingen belt u naar + 32 (0)56 75 42 81 of stuurt u een e-mail naar info@wiels.be.