Noodplan

Staat het noodplan van uw onderneming op punt? Een noodplan is essentieel om de veiligheid van iedereen in uw bedrijf te waarborgen. Om dit op een wettelijke en deskundige manier op te stellen, schakelt u hiervoor het best een gespecialiseerde onderneming in. Wiels uit Zwevegem beschikt over de juiste kennis en middelen en helpt u graag een noodplan op te stellen. 

Geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan direct contact op!

Een correct en deskundig opgesteld noodplan

Onze specialisten staan u bij om een correct en opvolgbaar plan op te stellen. Hierbij is het belangrijk om uitvoerig risicoanalyses uit te voeren en alle mogelijke scenario’s in kaart te brengen. Wij zorgen er met u voor dat alle noodprocedures in orde zijn en dat er in noodgevallen gepast gereageerd kan worden. Deze noodprocedures moeten uiteraard ook geoefend worden, zodat alle aanwezigen weten wat ze moeten als er gevaar dreigt. Naast het opstellen van een noodplan, is het tevens zinvol om een welzijnsconformiteitsaudit te laten uitvoeren of de veiligheidsprocedures te laten doorlichten.

Wees voorbereid tijdens noodprocedures

Heeft uw onderneming nog geen noodplan of is uw huidig plan dringend aan verandering toe? Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan meteen contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Wiels uit Zwevegem door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of door een e-mail te sturen naar info@wiels.be.